Reyhan Yemek Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. 2014 yılında geçmişteki catering tecrübesi ve ata mesleği yemekçilik olan üç erkek kardeş tarafından kurulmuştur.
Şirket olarak şiar edindiğimiz en önemli şey, kendinizin yiyemeyeceği veya çocuklarınıza yedirmeyeceğiniz hiç bir ürünle yemek üretimi yapılamayacağıdır. Bu öğreti ile yola çıkarak, hizmet sektöründe kaliteli yemek ve iyi hizmet önceliğimiz olmuştur. 1090 m2 kapalı alanda, 4000 kap/gün kapasitesi ve modern ekipmanları ile faaliyet gösteren merkez mutfağımızda, etimizi METRO,KONET ve NAMET’ten dana eti olarak vakumlu karton kutular içinde alıyoruz. Tatlılarda yalnızca TOZ ŞEKER kullanıyoruz. (Mısır nişastası şurubu gibi kanserojen olduğu ispatlanmış ucuz ürünleri asla işyerimize sokmadık, sokmayacağız.) Sütlü tatlılarımız %100 sütten, yemek üretiminde kullandığımız sıvı yağımız YUDUM’dan , meyve suyu , yoğurt, ayran ve kahvaltılıklar PINAR ‘ dan sağlanmaktadır.
Şirketimizin temel amacı, talepleriniz doğrultusunda, beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak, hijyenik bir ortamda, kaliteli ve lezzetli bir yemek üretimi yaparak, mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu doğrultuda Reyhan Yemek olarak vizyonumuz, sanayi ve ticaret dünyamızda bu hizmeti talep eden, büyük/küçük ölçekli tüm kuruluşlara, kaliteden ödün vermeden, en iyi ürün ve hizmeti, en uygun fiyatlarla ve en sağlıklı biçimde sunan tedarikçi olmaktır.
Yemek üretimi ve catering hizmetlerinde, bilimsel normlara uygun, üretim, servis ve sevk ortamlarında, son derece hijyenik, çağdaş teknolojiyle donatılmış üretim araç ve ekipmanlarımız, gıda konusunda ve hizmet sektöründe uzun yıllar deneyimli, tamamen profesyonel kadromuz ile, sağlıklı, lezzetli ve standartlara uygun üretimimizi, sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Hizmet birimlerimiz, tarafınızdan, mesai saatleri içerisinde, önceden haber vermeksizin ziyaret edildiğinde, gururumuzun haklılığı ortaya çıkacaktır.